Uslovi koriscenja

Veb-sajt na adresu artevent.rs vlasništvo je agencije Art Event doo.

Korišćenjem ovog internet sajta pristajete na uslove i pravila koji su navedeni u daljem tekstu.

Materijale sa ovog sajta ne možete da menjate na bilo koji način, odnosno da ih reprodukujete ili javno prikazujete, izvodite ili distribuirate odnosno na drugi način koristite u javne ili komercijalne svrhe, bez dozvole vlasnika. Zabranjeno je svako korišćenje ovih materijala na bilo kom drugom sajtu bez dozvole vlasnika.

Materijali na ovom sajtu zaštićeni su autorskim pravima i svako neovlašćeno korišćenje može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima.

Art Event vas ovlašćuje da pregledate i preuzimate materijale sa ovog sajta samo za vaše lične, nekomercijalne potrebe, pod uslovom da zadržite sva obaveštenja o autorskim pravima i drugim vlasničkim pravima sadržanim u originalnim web stranama sa ovog sajta.

Svi tekstovi i ilustracije na sajtu su samo informativnog karaktera i ne mogu biti predmet bilo kakve obaveze vlasnika sajta prema posetiocima sajta. Materijali objavljeni na ovom sajtu dati su „takvi kakvi jesu", bez bilo kakvih garancija. Art Event ne garantuje za preciznost i potpunost materijala na ovom sajtu i može da izvrši promene u bilo kom trenutku, bez prethodnog obaveštenja.

Možete da napravite veze ka ovom sajtu sa drugih sajtova, ali tako da te veze i sajtovi:
– ne smeju na pogrešan način da predstavljaju odnos sa agencijom Art Event,
– ne koriste logotip agencije Art Event bez dozvole,
– ne sadrže nešto što bi se moglo protumačiti kao neukusan, uvredljiv ili kontroverzan sadržaj.
© 2020. Art Event

Impressum
Naziv društva: Art Event d.o.o.
Adresa: Sjenićka 1, 11000 Beograd
PIB: 111810656
MB: 21544477
Član uprave: Anna Pankova
Banka: OTP BANKA SRBIJA AD
Broj računa: 275-0020224614240-23